ΒΑΛΜΑΣ ΜΠETON

Η πολυετής εμπειρία της ΒΑΛΜΑΣ Α.Ε. και η μακρόχρονη επιτυχημένη παρουσία της στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας εργοστασιακού σκυροδέματος την έχουν καταστήσει συνώνυμο της συνέπειας και της ποιότητας. Πρωταρχικό μέλημά μας είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας, θέτοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο, την κοινωνία και το φυσικό περιβάλλον.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, διαθέτουν τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό για την κάλυψη των αναγκών τεχνικών έργων κάθε είδους. Παράλληλα, το εξειδικευμένο προσωπικό μας και οι αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου που χρησιμοποιούμε διασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Τη διαχρονική πορεία της εταιρείας διακρίνονται επενδυτικές ενέργειες που έχουν σαν αποτέλεσμα να θέτουν την εταιρεία σε ξεχωριστή θέση μέσα στον κλάδο. Η ανοδική πορεία συνεχίζεται μέσα από τον συνδυασμό της μακρόχρονης εμπειρίας και της έμφασης που αποδίδεται στον τομέα της ποιότητας.

Η Valmas Beton δημιουργήθηκε από την ανάγκη να προσφέρει υψηλή ποιότητα σε κάθε υλικό που επιλέγετε για το έργο σας. Το σκυρόδεμα αποτελεί ένα από τα πιο βασικά υλικά μιας άρτιας κατασκευής και εξασφαλίζει αντοχή και λειτουργικότητα στην διάρκεια του χρόνου. Γι’ αυτό και δεν χωρούν «εκπτώσεις» στην ποιότητα και τις προδιαγραφές του. Σήμερα μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι η Valmas Beton διαθέτει μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες κατασκευής σκυροδέματος. Με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, εξειδικευμένο προσωπικό, ηλεκτρονικούς αυτοματισμούς, συνεχείς εργαστηριακούς ελέγχους και διασφάλιση της ποιότητας σε κάθε βήμα της παραγωγικής διαδικασίας. Για αυτό το σκυρόδεμα που παράγουμε το εμπιστευόμαστε πρώτοι από όλους εμείς. Τα όνειρά σας, οι επιθυμίες σας και οι απαιτήσεις σας είναι η έμπνευση της δικής μας φιλοσοφίας. Τη θέλησης μας για προσφορά Έτοιμου Σκυροδέματος υψηλής ποιότητας και μεγάλης αντοχής. Για αυτό το Έτοιμο Σκυρόδεμα Valmas Beton θεμελιώνει κάθε επιτυχημένη δημιουργία προστατεύοντας όλους αυτούς που αγαπάτε περισσότερο.