ΒΑΛΜΑΣ ΕΜΠΟΡΙΑ

Η ΒΑΛΜΑΣ Α.Ε  εισάγει ανώτατης ποιότητας προϊόντα και υλικά που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης δόμησης. Σκοπός της εταιρείας μας είναι η παροχή υλικών και τεχνογνωσίας για αξιόπιστες λύσεις στον χώρο της κατασκευής και της επισκευής. Υλικά από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και εξειδικευμένα, που παραμένουν ταυτόχρονα και περιβαλλοντικά ευαίσθητα. Επενδύοντας συνεχώς στην ενίσχυση των υποδομών μας και με μια συνεχώς αναπτυσσόμενη πορεία όλα αυτά τα χρόνια, βρισκόμαστε στην θέση να ανταποκριθούμε σε κάθε σας απαίτηση. Θα χαρούμε να σας δεχτούμε στον Εκθεσιακό μας χώρο έκτασης πλέον των 500τμ για να επιλέξουμε μαζί από μια γκάμα ποιοτικών υλικών αυτά που ανταποκρίνονται καλύτερα στις δικές σας επιθυμίες.  


ΔΑΠΕΔΑ – ΧΡΩΜΑΤΑ

Ποιότητα και μεγάλη ποικιλία σε υλικά επένδυσης, για κλασικές και παραδοσιακές εφαρμογές σύγχρονης οικιστικής αισθητικής

ΔΑΠΕΔΑ: Διαθέτοντας γνώσεις και εμπειρία στις κατασκευές, είμαστε σε θέση να προτείνουμε λύσεις που θα συνδυάσουν την οικονομική διαθεσιμότητα του καταναλωτή με τις αισθητικές και λειτουργικές του διαφοροποιημένες ανάγκες. Ξύλινα δάπεδα, κεραμικά πλακάκια, μάρμαρα, πέτρα, αλλά και δάπεδα ειδικών κατασκευαστικών απαιτήσεων, όπως έγχρωμη ή ειδική τσιμεντοκονία, προσφέρουν κλασικές ή παραδοσιακές επιλογές, ή με το πρωτότυπο και σύγχρονης οικιστικής αισθητικής αποτέλεσμα.

ΧΡΩΜΑΤΑ: Με βάση την άριστη προετοιμασία που γίνεται στις επιφάνειες των κατασκευών, η εταιρεία μας μελετά και προτείνει χρωματολόγιο για κάθε επιμέρους περίπτωση και προχωράει στο «σύστημα βαφής», χρησιμοποιώντας επώνυμες σειρές οικοδομικών χρωμάτων, αφού έχει ελέγξει επί σειρά ετών την αντοχή τους στις ειδικές κλιματολογικές συνθήκες του νησιού της Άνδρου.


ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ με ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Η Βαλμάς Α.Ε, έχοντας ερευνήσει και μελετήσει κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης εμπειρίας της, το χώρο κατασκευής ξύλινων κουφωμάτων, επέλεξε τις καλύτερες ελληνικές και ευρωπαϊκές εταιρείες. Παρέχει ποιότητα προϊόντων διασφαλισμένη από τη συνεπή και συνεχή εφαρμογή των συστημάτων διαχείρισης ποιότητας, σε όλα τα στάδια παραγωγής και διάθεσης, όπως καθορίζεται από το πρότυπο ISO 9001. Οι υψηλές τεχνικές κατασκευής των ξύλινων κουφωμάτων που σχεδιάζουμε και τοποθετούμε παρέχουν εξαιρετική αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες και εξασφαλίζουν απόλυτη ασφάλεια και θερμομονωτική και ηχομονωτική εφαρμογή και συνδυάζουν την άριστη ποιότητα με προσιτή τιμή και γίνονται ιδιαίτερα ανταγωνιστικά χάρη στα πλεονεκτήματα που παρουσιάζουν όπως:

·         Μεγάλη γκάμα ξυλείας, που συμπεριλαμβάνει Μεράντι, Δρύ, Νιαγκόν, Σουηδικό, Ιρόκο κ.α.

·         Τα ξύλα είναι πρώτης ποιότητας και αντέχουν στην υγρασία και στην ξήρανση, έχουν δε εγγύηση 10 ετών.

·         Οι μηχανισμοί Maico που χρησιμοποιούνται είναι επιστρωμένοι με ανόργανη ουσία, για τον περιορισμό μηχανικών ζημιών και βλαβών και έχουν εγγύηση 10 ετών κατά της διάβρωσης.

·         Τα κουφώματα, μετά την κατασκευή τους, εμποτίζονται με μυκητοκτόνα, εντομοκτόνα και συντηρητικά σε ειδικούς θαλάμους και στη συνέχεια βάφονται με βερνίκι ή βαφές λάκας, ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη.

·         Η βαφή τους γίνεται με υδροδιαλυτά χρώματα, μη τοξικά και μη αναφλέξιμα, φιλικά προς το περιβάλλον και με εγγύηση 6 ετών.

 

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ: Ένα ιδιαίτερα χρήσιμο στοιχείο που πάντα έδινε πρακτική αξία και λειτουργικότητα σε ένα σπίτι. Σήμερα ο ρόλος της ντουλάπας αναβαθμίζεται, γιατί συμμετέχει ουσιαστικά στο αισθητικό αποτέλεσμα ενός χώρου. Με τη συσσωρευμένη γνώση ενός συστήματος που ασχολείται με τους έξυπνους χώρους, μπορούμε και δίνουμε, με όχημα την ντουλάπα, αισθητική και λειτουργικότητα στο εσωτερικό ενός σπιτιού.


ΚΟΥΖΙΝΑ

Ευελιξία στο σχεδιασμό για εργονομία, λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική στον πιο ζωτικό χώρο του σπιτιού.

Η σύγχρονη τεχνολογία προσφέρει σήμερα εξαιρετικά εξελιγμένες λύσεις για μια απολαυστική καθημερινότητα στον πιο ζωτικό χώρο του σπιτιού. Η Βαλμάς Α.Ε, με πολύχρονη εμπειρία, γνώση και μεράκι στην επιλογή και κατασκευή επίπλων κουζίνας υψηλών απαιτήσεων, μπορεί και προτείνει την ενδεδειγμένη λύση. Μία λύση που να συνδυάζει τόσο την οικονομική δυνατότητα του καταναλωτή όσο και τις λειτουργικές και εργονομικές απαιτήσεις του αλλά και την αισθητική του άποψη. Διαθέτει κουζίνες Ιταλικής και Ελληνικής παραγωγής, σε μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων, χρωμάτων και σχεδίων. Η μεγάλη γκάμα των υλικών (διάφορα είδη ξυλείας, αλουμίνια, μελαμίνη, βακελίτης, λάκα, inox , γυαλί κ.α.) προσφέρουν και συνδυαστικά την ευελιξία για την δημιουργία ενός ευρέως φάσματος σχεδίων, κλασσικού, παραδοσιακού ή μοντέρνου ύφους. Η ποιότητα που επιλέγουμε εγγυάται την δημιουργία ενός χώρου που θα αγγίζει την τελειότητα, θα προσφέρει εύρυθμη λειτουργία και καθημερινή απόλαυση.


ΜΠΑΝΙΟ

Χώρος αυθεντικής αισθητικής, για ευεξία και δύναμη όλη μέρα, με την πλέον ιδανική σχέση ποιότητας τιμής.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα προσωπικό χώρο που οφείλει να μας προσφέρει χαλάρωση και ευεξία για δυνατό ξεκίνημα που θα διαρκεί όλα μέρα. Χρειάζεται λοιπόν μελέτη όσον αφορά στις διάφορές παραμέτρους που πρέπει να ληφθούν υπόψη στη δημιουργία του. Η εξειδικευμένη κατασκευαστική εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας μας στο τομέα αυτό έρχεται να δώσει την κατεύθυνση στο σχεδιασμό και στη υλοποίηση ενός χώρου που θα προσφέρει μοναδική ποιότητα, λειτουργικότητα και εργονομία, αλλά και αυθεντική αισθητική απόλαυση στην  καθημερινή ζωή του χρήστη. Με μια πλήρη γκάμα σειρών από διεθνείς εταιρείες διαθέτουμε είδη υγιεινής (νιπτήρες, μπανιέρες, πλακάκια) και αξεσουάρ σε ιδανική σχέση ποιότητα και τιμής, που παραδίδονται άμεσα. Συγχρόνως, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις για τις επιμέρους περιπτώσεις, αλλά και ειδικές κατασκευές για ξεχωριστές αισθητικές απαιτήσεις, δημιουργώντας ένα ονειρεμένο χώρο για τον καταναλωτή, με λιγότερη ή περισσότερη πολυτέλεια, που θα πληροί τις αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες του και θα γεμίζει με δύναμη και θετική ενέργεια της καθημερινότητα του.

  

ΠΙΣΙΝΕΣ

Ιδιωτικότητα, ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας σε πισίνες που εντάσσονται αρμονικά στο γύρω τοπίο.

Με δεδομένη την εξέλιξη της τεχνολογίας σε ότι αφορά στο είδος αυτό, που άλλοτε συγκαταλεγόταν στα είδη πολυτελείας, σήμερα το οικονομικό κόστος που απαιτείται για την κατασκευή μιας πισίνας θεωρείται προσιτό και συμμετέχει στης προτιμήσεις των περισσότερων καταναλωτών. Οι εξειδικευμένοι μας συνεργάτες μας σχεδιάζουν, κατασκευάζουν και εξοπλίζουν την πισίνα της επιλογής του χρήστη, καθώς και τον περιβάλλοντα χώροι της, με ειδικά αντιολισθητικά υλικά προσαρμοσμένα στο εκάστοτε αρχιτεκτονικό ύφος της κατασκευής. Το τελικό αποτέλεσμα, σε ιδανική σχέση ποιότητας και κόστους, εξασφαλίζει ιδιωτικότητα, ασφάλεια, οικονομία και πλήρη εναρμόνιση της κατασκευής στο γύρω τοπίο.Λίστα Συνεργατών