ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΛΕΤΩΝ “SΥNTHESIS”

Το γραφείο μελετών της ΒΑΛΜΑΣ Α.Ε., εξειδικεύεται στην εκπόνηση αρχιτεκτονικών και τοπογραφικών μελετών, τοπογραφικών διαγραμμάτων, ενεργειακών επιθεωρήσεων, τακτοποίηση αυθαιρέτων, έκδοση οικοδομικών αδειών, κλπ καθώς και στην μελέτη τοποθέτησης επενδύσεων.

Η εταιρεία μας διαθέτει άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό, με πολυετή εμπειρία στο χώρο.

Συνεργαζόμαστε τόσο σε συμβουλευτικό αλλά και σε τεχνικό επίπεδο με γνώμονα την άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την εκπόνηση κάθε είδους περιβαλλοντικής μελέτης για την αδειοδότησή σας από τον εκάστοτε αρμόδιο φορέα.

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη τεχνική λύση για έργα πολιτικού μηχανικού ή καλύπτουμε συγκεκριμένη και ζητούμενη παροχή υπηρεσίας όπως τακτοποίηση αυθαιρέτου, ενεργειακή επιθεώρηση, οικοδομική άδεια, τοπογραφική αποτύπωση κλπ.

Στην Βαλμάς Α.Ε. λειτουργούμε με ευελιξία στη μελέτη και στο σχεδιασμό για να δημιουργήσουμε ένα οικιστικό περιβάλλον προσαρμοσμένο στις διαφορετικές απαιτήσεις των ιδιοκτητών με συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα και στον προϋπολογισμό, ασφάλεια και οικονομία. Είμαστε σε θέση να προτείνουμε τις κατασκευαστικές και λειτουργικές λεπτομέρειες και τα υλικά, δημιουργώντας με τα πλέον σύγχρονα συστήματα και τεχνικές φωτορεαλισμού μια πραγματική αίσθηση του τελικού αποτελέσματος.